Schapkaartjes

Zo werkt het:

Heeft u (een paar) SONAX producten in uw assortiment. Klik onderaan deze pagina op het in rood vermelde tekst "Hier konnen Sie alle Produkte zum Sammelkorb hinzufugen" U ziet een overzicht met SONAX producten. Selecteer (aanvinken) uw gewenste producten en klik op "Invert selection" daarna gelijk op "Remove" Zo blijven alleen de producten in het overzicht, die u in het assortiment heeft.

Het is mogelijk om de "prijs" van het schapkaartje aan te passen door simpelweg erin te klikken en bedrag te wijzigen van EUR 0,00 naar een gewenst verkoopprijs. 

Het is mogelijk om geen verkoopprijs te vermelden. Verwijder 0,00,
Om het EUR teken te laten opschuiven op het schapkaartje  zodat het er beter uitziet.. is een paar spatie's toevoegen op de plaats van verkoopprijs is aan te raden.

klik op "download" en ontvang een Adobe Acrobat Dokument (PDF) en kies voor opslaan.

Heeft u veel schapkaartjes nodig? Selecteer de producten die u NIET nodig heeft en klik op : "remove" en klik op "download" en u ontvangt een Adobe Acrobat Dokument (PDF) met de gewenste schapkaartjes.

Opnieuw opstarten met schapkaartjes, klik op "remove all".

Printen:

Sla de PDF om met naam, open met Adobe Reader en print de opgeslagen schapkaartjes.

Technische instellingen: 

U heeft Adobe Reader nodig, klik kosteloos om te downloaden Adobe Reader, Version 6.0 of hoger. 

Papier:

We adviseren op zijn minst 180g/m² papier te gebruiken. Alle andere papierdikte's zijn mogelijk, rekening houdend met uw printer. 

Alle schapkaartjes:

Klik op deze link:
Hier können Sie alle Produkte zum Sammelkorb hinzufügen.

You have no objects in your basket.